* PAŞALAR KÖYÜ WEB SAYFASI *

! PAŞALARLILARIN iNTERNETTEKi BULUŞMA NOKTASI !

Ölümlerden Sonra Gelen Yol Genişletme Çalışması

Posted by BATTAL YILMAZ 09 Şubat 2010

Paşalar Köyü – Uşak yolunda bulunan: Hocalar Köyü Ortaköprü mevkiinde, geçtiğimiz Ramazan Bayramı`nda; Karahallı’nın Kaykıllı Köyü´nden bir kişinin kullandığı araba ile sevgili hemşerimiz ” M.I. ” yönetimindeki arabanın birbirleriyle çarpışması sonucu; Kaykıllı Köyü´nden 5 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişi Kaykıllı Köyü´nden ve 3 kişi de Köyümüz´den olmak üzere, toplam 4 kişi yaralanmıştı.

Üzücü kazanın ardından 5 ay gectikten sonra; Yetkililer, dar olan köprünün genişletilmesi için, çalışmaları başlattı. Sık sık kazaların meydana geldiği, Hocalar Köyü Ortaköprü mevkiinin genişletilmeye başlaması çevre halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Fotoğraf: Muammer Çalışkan

4 Yanıt to “Ölümlerden Sonra Gelen Yol Genişletme Çalışması”

  1. wellcometohell said

    Tam anlamıyla düzeltilmiş sayılmaz kum ve camur’du en son geçtiğimde

    Samet ÖZMEN …

  2. Ahmet POLAT said

    Duyduğuma göre bizim köylülerimizden önce aynı yerde birkaç defa ölümlü kaza meydana gelmiş.Oluşumları kazanmak için insanlar bedel ödemek zorunda kalıyor.memleketimizde olduğu gibi bu Dünyadada böyle;Fakat ödediğimiz bedeller ölümlerle sonuçlanmamalı…Yolun genişletilmesi sevindirici bir haber bizler için.sürücülerimize kazasız yolculuklar dilerken,yol yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim.

  3. EREN CEYLAN said

    MALESEF MEMLEKETİMİZDE BAZI ÖNLEMLERİN ALINMASI İÇİN BİRİLERİNİN HAYATINI KAYBETMESİ GEREK.YOKSA KİMSENİN UMURUNDA BİLE OLMUYOR.UŞAK’TA VALİ KONAĞININ YANINDA BİRÇOK KİŞİ HAYATINI KAYBEDİNCE ALTGEÇİT YAPMAK AKILLARINA GELDİ.BİR İŞ YAPILANA KADAR BİRİLERİNİN BEDEL ÖDEMESİ GEREKMEMELİ.

  4. şerafettin polat said

    Eren Ceylan güzel söylemişsin,ne yazık ki bir kötü olaydan sonra yekililerin akıllarına önlem almak gelir.Yazık…

Yorum bırakın